Info@bayadesign.nl
Baya Design
+31 0681093461

Online  Marketing

Met online marketing uw bedrijf opschalen 

SEO

Doormiddel van "Keyword research" kan Baya Design inzicht krijgen waar kansen liggen voor uw bedrijf. Hier kunnen vervolgens diverse acties op uitgevoerd worden.

SEA

Door een doelgroep in te richten of her in te richten kan Baya Design uw campagnes via Social Media of Google opzetten of verbeteren.

Hoe u het traject ervaart

Tijdens het project doen wij er alles aan om uw traject te laten slagen. Wij houden regelmatig contact over de voortgang waardoor u ook met ons kunt communiceren. Op deze manier blijft de communicatie op 1 lijn.

Mocht u iets tegen komen wat u niet zint kunnen wij hier contact over hebben. Zo heeft u de mogelijkheid om in te spelen op het project, maar kan de samenwerking ook fijn verlopen. 

 

Online marketing planning

Welke diensten

Aan de hand van ons gesprek wordt duidelijk welke diensten u van ons verlangt, maar ook wat wij u kunnen bieden. Hierna volgt de planning en het budget.

Strategische planning

Voordat wij samen aan de slag gaan om uw bedrijf beter te indexeren is er een planning nodig. Hierin wordt de duur van het traject besproken en hoe u vindbaar gemaakt wil worden.

Budget

Nadat de diensten zijn bepaald wordt er een indicatie gegeven van de kosten. Hieruit volgt een strategische planning hoe het vervolgens te werk gaat.

Uitvoering

Het online marketing proces kan een aantal maanden duren voordat het op gang komt. Het is belangrijk dat u in dit gedeelte geduld heeft, omdat Google de tijd neemt om het bedrijf te indexeren.

Evaluatie

Nadat het project minimaal 3 maanden op gang is gezet wordt er een evaluatie gedaan. Hier wordt besproken hoe u de voortgang ervaart en of u het project door wil zetten.

Einde traject

Zodra het einde in zicht raakt van ons traject wordt er een gesprek ingepland of u het traject door wil zetten of juist niet.

Wat kunnen wij doen voor uw SEO

Om uw SEO te verbeteren hebben wij diverse mogelijkheden. Het hangt namelijk ook van uw wensen af. Om te beginnen met een goede SEO strategie is het van belang dat wij keyword research doen op basis van uw producten of bedrijf. Hieruit kunnen wij de juiste zoektermen vinden voor uw bedrijf en wordt u makkelijk gevonden op die termen.
Wat wij kunnen doen om uw SEO een boost te geven:

  • Meta omschrijvingen verbeteren
  • Categorieën verbeteren en/of opnieuw maken
  • Alt teksten toevoegen aan uw producten, diensten of pagina’s
  • Blog schrijven van de juiste lengtes en met de juiste zoektermen
  • Uw website sneller maken
  • Uw foto’s optimaliseren
  • Product teksten, pagina teksten of categorie teksten verbeteren of schrijven
  • Links opbouwen voor uw website

 

De prijzen variëren per onderdeel, omdat ieder onderdeel een ander tijdsbestek kent. Om het maximale uit de SEO strategie te halen wordt er gekeken naar minimaal 3 tot 6 maanden aandacht besteed aan een traject.

Wat kunnen wij doen voor uw SEA

Doormiddel van uw doelgroep in kaart te brengen kunnen wij samen met u uw advertenties op maat maken. Hiermee kunt u betaalde promoties maken die snel en gericht resultaat opleveren. Hiermee kunt u snel klanten winnen op korte basis, omdat de ads doelgroep gericht geleverd worden.

Deze advertenties kunnen op diverse platformen geproduceerd worden zoals Instagram, Facebook, Google Adwords en nog meer Social Media platformen. Hier zijn de mogelijkheden oneindig echter levert dit klanten op betaalde wijze op. Hierdoor wordt uw positie niet zo snel verbeterd als met SEO optimalisatie, omdat met ads geen vaste plek op Google gewonnen wordt.

De SEA is goed toe te passen op bedrijven die producten snel willen verkopen en eventueel door willen met een nieuwe webshop. Hierbij kunt u denken aan een dropship business of een product zichzelf midden in een hype bevind.

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Plan een gesprek in