Info@bayadesign.nl
Baya Design
+31 0681093461

Web  Design

Doormiddel van een unieke website uw bedrijf laten groeien

Web Design

Baya Design beschikt over een ruim aantal ontwerpen om uw website op maat te realiseren. In dit traject heeft u de mogelijkheid om uit 3 templates te kiezen. Hierna werken wij de website uit naar uw wensen.

Webshops

Baya Design kan uw winkel naar een hoger niveau tillen doormiddel van een goed geïntegreerde Woocommerce webshop. Hierdoor wordt uw bedrijf niet alleen groter, maar trekt het lokaal, landelijk en eventueel wereldwijd klanten.

Hoe u het traject ervaart

Tijdens het project doen wij er alles aan om uw traject te laten slagen. Wij houden regelmatig contact over de voortgang waardoor u ook met ons kunt communiceren. Op deze manier blijft de communicatie op 1 lijn.

Mocht u iets tegen komen wat u niet zint kunnen wij hier contact over hebben. Zo heeft u de mogelijkheid om in te spelen op het project, maar kan de samenwerking ook fijn verlopen. 

 

Website/Webshop planning

Welke diensten

Aan de hand van ons gesprek wordt duidelijk wat voor een website u wilt. Of het gaat om een bedrijfswebsite of juist een webshop. Het kan ook beide zijn.

Strategische planning

Voordat wij samen aan de slag gaan om uw bedrijf online op de kaart te zetten is er een planning nodig. Hierin wordt een indicatie gegeven hoelang uw project gaat duren.

Budget

Nadat het type website is bepaald wordt er een offerte opgesteld. Hier kunt u binnen een bepaalde tijd akkoord geven. Hieruit volgt een strategische planning hoe het vervolgens te werk gaat.

Uitvoering

Het ontwerpen en uitwerken van de website kan een aantal weken duren. Baya Design werkt zorgvuldig en kwalitatief. Daar is echter tijd voor nodig. Dit kan 4 tot 12 weken duren (ligt aan de grootte van de website en het traject).

Evaluatie

Nadat het concept is uitgewerkt wordt 1 evaluatie gesprek gevoerd. Hier kunt u uw wensen en eisen bijschreven waarna de website wordt afgerond.

Einde traject

Zodra de website is afgeleverd wordt er 1-2 weken na de aflevering het eindgesprek ingepland. Hier kunnen eventueel fouten besproken en verbeterd worden.

Wat kunt u verwachten van de  Website

Baya Design ontwerpt de websites in WordPress en met behulp van plug-ins en themabouwers. Hiermee worden de webshops prachtig door designed, maar zijn deze ook goed vindbaar in Google en overige zoekplatformen. Nadat het gesprek is gevoerd en u een idee heeft van uw website wordt er een inschatting gemaakt wat voor een server u nodig heeft en welke plug-ins het beste geschikt zijn voor uw bedrijf. Deze plug-ins kunnen betaald zijn waar jaarlijkse kosten aan verbonden zitten. Hetzelfde geld voor de server, maar ook dit kan enorm variëren vanwege de kracht van de server.

Met deze kosten dient u rekening te houden:

 • Themabouwer
 • Beveiliging
 • Templates
 • Server

 

U kunt na dit alles een keuze maken uit 3 templates. Hierna wordt de website uitgewerkt met de lay-out die u gekozen heeft. Nadat het concept van de volledige website is uitgewerkt wordt er een gesprek ingepland om te kijken of alles naar wens is. Mocht u nog aanpassingen willen doen is dit het moment. Tot slot nadat de website is afgeleverd wordt er nog een sessie ingepland om eventuele fouten eruit te halen.

Wat kunt u verwachten van de  Webshop

Baya Design ontwerpt de webshops in WordPress en met behulp van plug-ins en themabouwers. Hiermee worden de webshops prachtig door designed, maar zijn deze ook goed vindbaar in Google en overige zoekplatformen. Nadat het gesprek is gevoerd en u een idee heeft van uw webshop wordt er een inschatting gemaakt wat voor een server u nodig heeft en welke plug-ins het beste geschikt zijn voor uw bedrijf. Deze plug-ins kunnen betaald zijn waar jaarlijkse kosten aan verbonden zitten. Hetzelfde geld voor de server, maar ook dit kan enorm variëren vanwege de kracht van de server.

Met deze kosten dient u rekening te houden:

 • Themabouwer
 • Beveiliging
 • Woocommerce plug-ins
 • Templates
 • Server
 • Productfilters
 • Optimalisatie van producten

 

U kunt na dit alles een keuze maken uit 3 templates. Hierna wordt de webshop uitgewerkt met de lay-out die u gekozen heeft. Nadat het concept van de volledige webshop is uitgewerkt wordt er een gesprek ingepland om te kijken of alles naar wens is. Mocht u nog aanpassingen willen doen is dit het moment. Tot slot nadat de webshop is afgeleverd wordt er nog een sessie ingepland om eventuele fouten eruit te halen.

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Plan een gesprek in