Info@bayadesign.nl
Baya Design
+31 0681093461

Web  Maintenance

Doormiddel van onze Web Maintenance uw bedrijfspagina her inrichten of onderhouden. 

Website onderhoud

Wilt u uw website laten onderhouden zorgt Baya Design dat de website strak er uit blijft zien, maar ook snel blijft werken. Wij verzorgen o.a. de database, updates, dat plug-ins blijven werken en nog veel meer.

Website upgrade

Is uw WordPress website of webshop verouderd? Dan kan Baya Design voor u een nieuw ontwerp creëren. Hierdoor kunnen wij uw bedrijf nieuw leven inblazen waardoor u weer online vindbaar word.

Waarom uw website onderhouden

Doormiddel van onze support pakketen blijft uw website altijd up to date. Hierdoor blijft de website snel, maar blijft het design ook strak. Een website heeft net zoals een auto simpelweg onderhoud nodig, omdat het product anders kapot gaat of minder goed werkt. Daarom adviseren wij om een website onderhoud pakket te nemen. 

Als u uw WordPress website al een aantal jaren geleden heeft gemaakt kan deze verouderd zijn. Hierdoor kan de website trager zijn geworden, de partij die de site gecreëerd heeft zijn gestopt of bent u simpelweg het design beu. 

Web Maintenance planning

Welk type onderhoud

Aan de hand van ons gesprek wordt duidelijk wat voor maintenance u van ons verlangt, maar ook wat wij u kunnen bieden. Hierna volgt de planning en het budget.

Strategische planning

Nadat wij hebben besproken welk type onderhoud of upgrade uw website nodig heeft. Word de duur van het traject besproken en hoelang u samen wilt werken met ons.

Budget

Nadat het type onderhoud is bepaald wordt er een indicatie gegeven van de kosten. Hieruit volgt een strategische planning hoe het vervolgens te werk gaat.

Uitvoering

Website onderhouden kan 1 jaar tot jaren duren. Het upgraden van een website kan net zoals het maken van een webshop ongeveer 4-8 weken duren. Zo kan er het maximale uitgehaald worden.

Evaluatie

Nadat het onderhoudsplan loopt nemen wij na een aantal maanden contact op om te kijken of alles naar wens is.

Einde traject

Nadat het jaarcontract of meerdere jaren contract afloopt. Nemen wij contact op met u of alles naar wens is geweest en of u nog interesse heeft om met ons te werken.

Wat doen wij aan  web onderhoud

Nadat u een traject heeft afgesloten bij Baya Design kunt u ervoor kiezen om een onderhoudspakket te nemen. Dit kan ook als u een website heeft laten maken bij een andere instelling, als wij de gegevens van de website maar hebben. Door dit pakket te nemen weet u zeker dat uw website volledig up to date blijft en dat er geen problemen voorkomen met veroudering en plug-ins die niet werken. Op deze manier kunt u gerust slapen en zorgen wij voor uw website.

Wat doen wij doen tijdens het onderhoud:

 • Plug-ins updaten
 • Back ups maken
 • Website beveiligen
 • Nalopen of alles werkt zoals het hoort
 • Fouten uit de website halen

 

Doordat Baya Design deze werkzaamheden uitvoert blijft uw website up to date en kan er bijna niet fout meer gaan. U heeft natuurlijk ook de keuze om dit pakket niet erbij te nemen, maar dan kan het meer geld kosten bij technische storingen. Dit traject wordt per jaar afgesloten. Uw bedrijf zit dan minimaal 1 jaar aangesloten bij ons service programma. Het afsluiten is per jaar, omdat diverse website kosten ook kunnen veranderen.

Wat doen wij bij web upgrade

Mocht u een verouderde website of webshop hebben gemaakt in WordPress. Kunnen wij de website een nieuwe lay-out geven. Hierdoor ziet de webshop er weer strak uit, maar kan het ook zijn dat de website sneller werkt en beter gevonden wordt in Google. Het traject kan net zoals bij het ontwerpen van een website 4 tot 8 weken duren. Dit komt, omdat het project zorgvuldig wordt uitgevoerd. Hier is simpelweg tijd voor nodig om de website zo strak mogelijk te maken.

Wat kunt u verwachten van ons tijdens het upgraden:

 • 3 lay-outs waar u een keuze uit kunt maken
 • Strategische planning
 • Net afgewerkte website
 • Vernieuwd ontwerp
 • Afgerond concept gesprek
 • Net afgeronde website

 

Nadat het concept is afgerond plannen wij samen een gesprek in om eventueel de laatste aanpassingen te doen. Hierna wordt de website binnen 1-2 weken afgerond waarna uw website weer spic en span is.

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Plan een gesprek in